Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@17:20:23 GMT

اینگونه دندان دردتان را درمان کنید

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۱۷۱۷۳

اینگونه دندان دردتان را درمان کنید

اگر قرار بوده برای انجام کاری غیراورژانسی به دندان‌پزشک مراجعه کنید، باید آن را کنسل کرده و فعلاً مدتی صبر کنید. این روزها دندان‌پزشک‌ها برای کمک به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، فقط بیمارهایی را می‌پذیرند که نیاز به درمان اورژانسی دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ ویروس کرونا در مخاط بینی و بزاق دهان و در گلو نیز می‌تواند حضور داشته باشد و این‌ها مایعاتی هستند که دندانپزشک و ابزارهای او به راحتی با آن‌ها در تماس‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دندان‌دردتان کلافه‌تان کرده و از طرفی نمی‌خواهید این روزها به دندانپزشکی مراجعه کنید، در صورتی که علائم جدی عفونت را نداشته باشید می‌توانید مدت کوتاهی با کمک راهکارهای خانگی به طور موقت درد دندان خود را کاهش دهید.

غرغره آب‌نمک

یک قاشق مرباخوری نمک را در یک فنجان آبجوش حل کرده و با آن دندان‌درد خود را تسکین دهید. محلول آب‌نمک راه خوبی برای پاک کردن محیط دهان از آلودگی‌ها بوده و تورم و درد را کاهش می‌دهد. اول اجازه دهید محلول کمی خنک شود و سپس دست‌کم 30 ثانیه آن را در دهان بچرخانید و تف کنید. هر چند بار که لازم است طی روز این کار را تکرار کنید.

خمیر زردچوبه می‌تواند قرمزی لثه، بوی بد دهان و لکه‌های دندان را نیز از بین ببرد. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با یک و یک‌دوم قاشق مرباخوری پودر زردچوبه و چند قطره روغن نعنا فلفلی ترکیب کنید

عصاره نعنا فلفلی

عصاره نعنا فلفلی یک ضدعفونی‌کننده‌ی مؤثر در برابر پاتوژن‌های دهانی است. بهترین کار این است که یک قاشق مرباخوری برگ‌های نعنا فلفلی را به مدت 20 دقیقه دم کرده و چای درست کنید و سپس آن را بنوشید. این دم‌نوش هم دهانتان را خوشبو می‌کند و هم سردردهای ناشی از دندان دردتان را تسکین می‌دهد. همچنین می‌توانید یک عدد چای کیسه‌ای خیس‌خورده و گرم را روی دندان مورد نظر بگذارید.

سیر خام

سیر در طب سنتی بسیار مرکز توجه است زیرا می‌تواند با ویروس‌ها، باکتری‌ها و قارچ‌ها مبارزه کند. آلیسین، ترکیب اصلی موجود در سیر در اثر گرما تأثیر خود را از دست می‌دهد، بنابراین بهتر است سیر خام را به عنوان دارو مصرف کنید. اول یک حبه سیر را خرد کرده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند تا ترکیبات مفید آن فعال شود. سپس می‌توانید آن را با کمی نمک ترکیب کرده و خمیر حاصل را مستقیماً روی دندان مورد نظر بگذارید یا اینکه یک حبه سیر را با دندانی که درد می‌کند بجوید. این کار را دو تا سه بار در روز تکرار کنید.

عصاره وانیل

عجیب‌ترین راهکار برای تسکین درد همین عصاره وانیل اصل است. عصاره وانیل به دو صورت اثر می‌کند: حاوی الکل است که عاملی بی‌حس‌کننده می‌باشد و بعدی اینکه رایحه‌ی وانیل می‌تواند آرامش‌بخش بوده و به شما کمک کند اضطراب و بی‌قراری ناشی از دندان‌درد خود را کاهش بدهید. مقدار کمی عصاره وانیل را روی انگشتان زده و به دندان و لثه‌های اطرافش بمالید. روزی دو تا سه بار این کار را انجام دهید.

خمیر زردچوبه

این خمیر ترکیبی از خواص ضدمیکروبی و ضدویروسی زردچوبه و روغن نارگیل است که می‌توانند با درد ناشی از عفونت مبارزه کنند. خمیر زردچوبه می‌تواند قرمزی لثه، بوی بد دهان و لکه‌های دندان را نیز از بین ببرد. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل را با یک و یک‌دوم قاشق مرباخوری پودر زردچوبه و چند قطره روغن نعنا فلفلی ترکیب کنید.

مسواک خود را مرطوب کرده و به این خمیر آغشته کنید. دندان‌هایتان را همان‌طور که با خمیردندان مسواک می‌زنید با این خمیر مسواک بزنید. اجازه دهید 3 تا 5 دقیقه در دهانتان بماند و سپس دهانتان را با آب بشویید. هر روز این کار را انجام دهید.

جویدن آدامس

شکسته شدن دندان یا افتادن پُرکردگی دندان می‌تواند دردناک باشد. برای این که این درد را موقتاً تسکین بدهید، قبل از مراجعه به دندانپزشک، یک آدامس با طعمی ملایم با سمت مخالف دندانی که درد می‌کند بجوید و سپس آدامس جویده شده را مستقیماً روی دندان مورد نظر قرار دهید.

طب فشاری

برخی از افراد ادعا می‌کنند طب فشاری می‌تواند دندان‌دردشان را فوراً تسکین بدهد. شما می‌توانید با انگشت شست دستی که سمت مخالف دندان دردناکتان است، به کف دست سمت موافق دندان دردناک خود فشار وارد کنید، دقیقاً در قسمت پایین جایی که انگشت شست و انگشت اشاره به هم می‌رسند. فشار در این قسمت را دو دقیقه نگه دارید تا اندورفین که تسکین‌دهنده‌ی درد است ترشح شود.

یخ

اگر دندانتان ضربه‌ای دیده، استفاده از کمپرس سرد یا یخ روی گونه سمت مورد نظر می‌تواند تسکین موقتی درد و تورم، قبل از اقدام درمانی به شما بدهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: الکل تورم دارو طب سنتی ویروس دندانپزشک عفونت دندان درد ویروس کرونا قاشق مرباخوری عصاره وانیل نعنا فلفلی دندان درد مورد نظر یک قاشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۱۷۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد

نگاهی به سیر صعودی قیمت در بازار گوشت قرمز از اواخر بهار سال گذشته تا امروز، وضعیت صنعت دامپروری کشور را بیشتر توضیح می‌دهد.

به گزارش مهر، نرخ شقه گوسفندی در هفته دوم فروردین سال گذشته هر کیلوگرم ۳۷۰ هزار تومان بود و این عدد در هفته پایانی اسفند با افزایش ۶۳.۵ درصدی به ۶۰۵ هزار تومان رسید.

این عدد در هفته پایانی فروردین بین ۶۲۰ تا ۶۵۰ هزار تومان متغیر بوده و باید دید تا پایان سال، قرار است این بازار چه وضعیت قیمتی به ثبت خواهد رساند.

کاهش مصرف

در حالی که به گفته فعالان بازار سرانه مصرف گوشت قرمز کاهش بسیاری داشته و بخشی از مشتریان به سمت بازار گوشت مرغ سوق پیدا کرده‌اند، رئیس سازمان دامپزشکی مصرف سرانه گوشت قرمز هر ایرانی را ۷ کیلوگرم عنوان کرد. پیش‌تر (سال ۱۴۰۲) مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور این عدد را ۶ کیلوگرم اعلام کرده بود. افشین صدر دادرس گفته بود طی چند سال اخیر با افزایش قیمت گوشت مصرف سرانه هر ایرانی از ۱۲ کیلوگرم به حدود ۶ کیلوگرم رسیده است.

وضعیت نجومی نرخ این کالای اساسی در سال ۱۴۰۲ که جهش‌های قیمتی را تجربه کرد قطعا سرانه مصرف را در سال ۱۴۰۲ دستخوش تغییرات بیشتر کرده است.

برنامه‌های روی زمین‌مانده

متولیان بخش دولتی و خصوصی برای ساماندهی بازار گوشت، پیشنهاد‌های متعدد داشته‌اند که یکی از این پیشنهاد‌ها با توجه به کمبود نقدینگی و کشتار دام‌های مولد، واردات دام پایه پروار بود. به گفته دامداران حدود ۴ ماه زمان نیاز است تا گوشت دام پایه پروار آماده توزیع در بازار شود.

این موضوع تا امروز هنوز محقق نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در این خصوص گفت: مجوز واردات دام پایه پروار از برخی کشور‌ها از سوی سازمان دامپزشکی صادر شده و در این خصوص مشکلی وجود ندارد. واردکنندگان و بخش خصوصی برای این امر باید اقدام کنند که استقبال نشده است.

این کشور‌ها شامل روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند و برزیل است. البته قرار گرفتن برزیل در فهرست موجود با ارسال اطلاعات درخواستی ایران از سرویس دامپزشکی این کشور خواهد بود.

اما سرپرست معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره عدم واردات دام پایه پروار، دی ماه سال گذشته گفته بود، معاونت تخصصی در حال برنامه ریزی است که چه حجمی دام پایه پروار نیاز به واردات دارد. محدودیتی هم برای منابع ارزی وجود ندارد و با توجه به تولید دام پروار در داخل، میزان کسری در حال برآورد است که بر اساس آن تأمین ارز شود.

در نهایت گویا صرفه اقتصادی در واردات دام آماده کشتار و گوشت گرم و منجمد است.

عرضه ۳۰ هزار تن گوشت در نیمه دوم سال

بخشی از نیازمندی بازار گوشت قرمز به وسیله جامعه عشایر تأمین می‌شود. این عدد حدود ۲۵ درصد است. رئیس پیشین سازمان امور عشایر، مهر سال گذشته از آمادگی جامعه عشایر برای افزایش تولید گفته بود. سیاوش احمدی قائد با اشاره به طرح تولید قراردادی گوشت دام تاکید کرد: عشایر برای تولید قراردادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام ظرفیت دارند.

در این خصوص فضل خرم، مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان هم اظهار کرده، سال گذشته با حمایت دولت با وجود تمام تنگناها، قرارداد تأمین ۱۲۲ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز با جامعه عشایری منعقد شد.

وی اضافه کرد: تاکنون ۹۵ هزار تن نهاده دامی در ازای تولید قراردادی گوشت قرمز در اختیار جامعه عشایری کشور قرار گرفته و با توجه به انعقاد قرارداد تولید قراردادی ۵۰۰ هزار رأس دام، از اواخر خرداد دام تولیدی عشایر روانه بازار می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه دامداران متحرک ایرانیان تصریح کرده، مرحله بعدی تولید قراردادی دام از سوی عشایر اواخر تیر منعقد می‌شود که گوشت تولیدی آن در ماه‌های آذر، دی و بهمن عرضه خواهد شد.

وی ابراز کرد: امسال برای ۱.۵ میلیون رأس تولید قراردادی دام با عشایر قرارداد منعقد می‌کنیم و ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در نیمه دوم سال به بازار عرضه می‌شود.

با توجه به نزدیکی اعیاد قربان و غدیر خم (۲۸ خرداد و ۱۵ و ۱۶ تیر) نهاد‌های متولی باید برای تأمین بازار تدابیر لازم را اندیشیده تا همچون سال گذشته شاهد سیر نجومی قیمت‌ها در سال جاری نباشیم.

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • گوشت اینگونه ۶۳.۵ درصد گران شد
  • توصیه سرمربی خارجی که به ایران آمد؛ هرگز اینگونه ازدواج نکن!