Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@03:54:13 GMT

دندان درد شبانه خود را به راحتی درمان کنید

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۹۱۰۶

دندان درد شبانه خود را به راحتی درمان کنید

دندان درد، درد آزاردهنده ای به ویژه در شب است؛ این درد دلایل مختلفی دارد که از شایع ترین آنها پوسیدگی دندان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ تسکین دندان درد در شب بسیار دشوار است و باعث می شود که فرد نتواند به خواب رود؛ با این حال رهکارهایی برای کمک به کاهش این درد در شب و به خواب رفتن فرد وجود دارد که در این گزارش به ۹ درکان خانگی برای تسکین دندان درد در شب اشاره می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از داروهای تسکین دهنده درد

مصرف داروهای ضد درد و مسکن‌های بدون نسخه مانند استامینوفن یا ایبوپروفن یک روش سریع و ساده برای کاهش دردهای خفیف تا متوسط دندان است. اگر درد دندانتان شدید است، بهتر است به یک دندانپزشک مراجعه کنید تا مسکن‌های قوی‌تری برایتان تجویز کند.

 کمپرس سرد

استفاده از کمپرس سرد می‌تواند به کاهش درد دندان کمک کند. یک کیسه حاوی یخ را در یک حوله پیچیده و روی صورت یا فک خود بگذارید. رگ‌های خونی موجود در آن منطقه منقبض شده و می‌تواند باعث کاهش درد شود. اگر احتمال می‌دهید که در شب دچار درد شوید از بعد از ظهر هر چند ساعت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه از کمپرس سرد استفاده کنید تا از درد دندان در موقع خواب جلوگیری شود.

 ارتفاع دادن به سر

جریان خون در سر می‌تواند درد و التهاب را افزایش دهد. برای برخی از افراد، خوابیدن روی یک بالش بلند یا استفاده از دو بالش ممکن است دردشان را کاهش دهد و کمک کند بهتر بخوابند.

 پمادهای دارویی

استفاده از ژل‌های بی حس کننده و پمادهایی که حاوی موادی مانند بنزوکائین هستند می‌تواند با بی حس کردن منطقه درد، احساس درد را کاهش دهد.

بنزوکائین برای استفاده کودکان خردسال مناسب نیست.

 شستشو با آب نمک

شستشوی ساده با آب نمک یک درمان خانگی معمول برای دندان درد است. آب نمک یک ماده ضد باکتری طبیعی است، بنابراین می‌تواند التهاب را کاهش دهد. همچنین از دندان‌های آسیب دیده در برابر عفونت محافظت می‌کند. شستشو با آب نمک همچنین می‌تواند به از بین بردن ذرات مواد غذایی باقی مانده بین دندان‌ها کمک کند.

 شستشو با هیدروژن پراکسید (آب اکسیژنه)

پریودنتیت یک نوع عفونت لثه است که می‌تواند باعث بروز مشکلاتی از قبیل درد و خونریزی شود. شستشوی دهان با دهانشویه حاوی هیدروژن پراکسید به کاهش پلاک و علائم پریودنتیت کمک می‌کند. باید پراکسید هیدروژن را با مقدار مساوی آب رقیق کنید و محلول را در دهان بچرخانید.

این روش درمانی برای کودکان مناسب نیست، زیرا این خطر وجود دارد که آن‌ها به طور تصادفی این محلول را ببلعند.

چای نعناع

گرداندن دمنوش نعناع در دهان یا مکیدن کیسه چای نعناع نیز ممکن است به تسکین موقت درد دندان شبانه کمک کند. نعناع حاوی ترکیبات ضد باکتری و آنتی اکسیدانی است. همچنین اثر بی حسی خفیف ایجاد می‌کند.

 میخک

اوژنول که یکی از ترکیبات اصلی میخک است می‌تواند باعث کاهش درد دندان شود. اوژنول به عنوان ضد درد عمل کرده و منطقه درد را بی حس می‌کند. برای استفاده از میخک برای دندان درد، پودر میخک را در آب خیس کنید تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را روی دندان بمالید. جویدن آرام یا مکیدن دانه میخک نیز به تسکین درد کمک می‌کند. این درمان برای کودکان مناسب نیست، زیرا ممکن است آن را ببلعند.

 سیر

اثر ضد باکتریایی سیر ممکن است به از بین بردن باکتری‌ها در دهان کمک کند. آلیسین که ترکیب اصلی سیر است، اثر ضد باکتریایی خوبی دارد که ممکن است به از بین بردن باکتری‌های موجود در دهان کمک کرده و درد دندان را کاهش دهد. یک حبه سیر را به آرامی جویده و اجازه دهید روی دندانتان قرار گیرد. این کار می‌تواند به درمان دندان درد شبانه کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پوسیدگی دندان درمان دندان درد دندان درد درد شبانه کاهش دهد درد دندان ضد باکتری دندان درد کاهش درد آب نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۹۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟