Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان گفت:نباید برای درد دندان خودسرانه دارو مصرف کرد و دارو را به عنوان درمان کلی در نظر گرفت.

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: مصطفی شیخی، با اشاره به گذراندن دوره آموزشی کنترل بیماری‌های عفونی توسط دندان‌پزشکان، اظهار کرد: دندان‌پزشکان قبل از شیوع بیماری کرونا نیز نکات بهداشتی اعم از استفاده از ماسک و دستکش را رعایت می‌کردند؛ به همین دلیل شاهد آمار پایین ابتلای دندان‌پزشکان به کرونا در استان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه افراد معمولاً باید هر شش ماه یک بار برای معاینه به دندان‌پزشک مراجعه کنند، افزود: پوسیدگی دندان، بیماری بوده و طبیعتاً با گذشت زمان خطرات خاص خود را خواهد داشت، بنابراین حتماً باید معاینه‌های دوره‌ای انجام شود.

شیخی در رابطه با مصرف خودسرانه داروها، تصریح کرد: دارو‌های گیاهی مورد تایید معاونت غذا و دارو را نباید به عنوان درمان کلی در نظر گرفته و خودسرانه مصرف کنیم، زیرا فقط درد را به صورت موقت تسکین می‌دهد و درمان محسوب نمی‌شود.

رئیس دانشکده دندان‌پزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی استان در رابطه با دندان شیری، خاطرنشان کرد: دندان شیری به دلیل اینکه باید یک پایه برای دندان‌های دائمی باشد، مهم بوده و تا زمانی که دندان‌های دائمی رویش می‌کنند، عمل جویدن با دندان‌های شیری انجام می‌شود، اما به لحاظ زمان مراقبت، به محض اینکه اولین دندان شیری رشد پیدا کرد، مراقبت‌ها باید شروع شود، به همین خاطر درمان پوسیدگی دندان‌ها را نباید به تاخیر انداخت.

بیشتر بخوانید: علت احساس مزه فلز در دهان

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: دندانپزشکی اخبارسلامت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دندانپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۳۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه چه مضراتی دارد؟
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • خطرات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند