Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-28@12:00:10 GMT

راههای درمان دندان قروچه

تاریخ انتشار: ۶ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۱۶۹۷۹

راههای درمان دندان قروچه

دندان قروچه خفيف ممکن است نياز به درمان نداشته باشد. با این حال ، در برخی از افراد ، دندان قروچه می تواند مکرر و به اندازه کافی شدید باشد که منجر به اختلالات فک ، سردرد ، دندان های آسیب دیده و سایر مشکلات شود. ناطقان: در طی معاینات منظم دندانپزشکی ، احتمالاً دندانپزشک شما علائم بروکسیسم یا دندان قروچه را بررسی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!






بروکسیم یا دندان قروچه شرایطی است که در آن دندان های خود را فشار می دهید ، به هم می کشید یا می سایید. اگر دچار دندان قروچه هستید ، ممکن است با درد دندان یا فک از خواب بیدار شوید.

 

بروکسیسم خواب یک اختلال حرکتی مرتبط با خواب محسوب می شود. افرادی که هنگام خواب دندان های خود را می سایند، احتمالاً اختلالات خواب دیگری مانند خروپف و مکث در تنفس (خواب آپنه) دارند.

 

دندان قروچه خفيف ممکن است نياز به درمان نداشته باشد. با این حال ، در برخی از افراد ، دندان قروچه می تواند مکرر و به اندازه کافی شدید باشد که منجر به اختلالات فک ، سردرد ، دندان های آسیب دیده و سایر مشکلات شود.

 

علائم دندان قروچه :

علائم و نشانه های دندان قروچه ممکن است شامل موارد زیر باشد:

• ساییدن دندان ها ، که ممکن است به اندازه کافی بلند باشد تا از خواب بیدار شود.

• دندان هایی که مسطح ، شکسته یا لق هستند.

• مینای دندان ساییده شده و لایه های عمیق تری از دندان شما دیده می شود.

• افزایش درد دندان یا حساسیت

• عضلات فک خسته یا محکم یا فک قفل شده ای که کاملاً باز یا بسته نمی شود.

• درد فک ، گردن یا صورت

• درد در گوش اگرچه در واقع مشکل گوش شما نیست.

• سردرد کسل کننده که از شقیقه ها شروع می شود.

• اختلال خواب

 
 

علت دندان قروچه :

پزشکان به طور کامل نمی دانند چه عواملی باعث ایجاد دندان قروچه می شود ، اما ممکن است به دلیل ترکیبی از عوامل جسمی ، روانی و ژنتیکی باشد.

دندان قروچه بیداری ممکن است ناشی از احساساتی مانند اضطراب ، استرس ، عصبانیت ، سرخوردگی یا تنش باشد. یا ممکن است در طول تمرکز عمیق یا عادت باشد.

 

دندان قروچه خواب ممکن است یک فعالیت جویدنی مرتبط با خواب باشد که همراه با برانگیختگی در هنگام خواب است.

 

عوارض دندان قروچه :

در اکثر موارد ، دندان قروچه عوارض جدی ایجاد نمی کند. اما دندان قروچه شدید ممکن است منجر به:

آسیب به دندان ها و فک  

سردردهایی از نوع تنشی

درد شدید صورت یا فک

اختلالی که در مفاصل گیجگاهی فکی (TMJs) ، درست در جلوی گوش شما رخ می دهد.

 
علت دندون قروچه, علت دندان قروچه در خواب

ناهنجاری های آشکار دندان مانند دندان های شکسته یا لق یکی از علایم دندان قروچه است

 

راههای تشخیص دندان قروچه :

در طی معاینات منظم دندانپزشکی ، احتمالاً دندانپزشک شما علائم دندان قروچه را بررسی می کند.

در صورت بروز هرگونه علامت ، دندانپزشک در طی چندین مراجعه بعدی به دنبال تغییر در دندان ها و دهان می باشد تا ببیند روند انجام این روند پیشرفت کرده است.

 

اگر دندانپزشک شما مشکوک شود که شما دچار دندان قروچه هستید ، وی با طرح سؤالاتی در مورد سلامت عمومی دندانپزشکی ، داروها ، کارهای روزمره و عادات خواب سعی در تعیین علت آن دارد.

 


ناهنجاری های آشکار دندان مانند دندان های شکسته یا لق

سایر آسیب های مربوط به دندان های شما ، استخوان زیرین و قسمت داخلی گونه های شما ، معمولاً به کمک اشعه X است

معاینه دندانپزشکی ممکن است سایر اختلالات را که می تواند باعث ایجاد درد مشابه فک یا گوش شود ، از جمله اختلالات مفصل گیجگاهی فکی (TMJ) ، سایر مشکلات دندان یا شرایط بهداشتی را تشخیص دهد.


 

درمان دندان قروچه :


در بسیاری موارد ، درمان لازم نیست. بسیاری از بچه ها بدون درمان از دندان قروچه آنها رفع می شود و بسیاری از بزرگسالان دندان قروچه آنها شدید نیست و نیازی به درمان ندارند. اما اگر دندان قروچه شدید باشد، گزینه ها شامل رویکردهای خاص دندانپزشکی ، روشهای درمانی و داروها برای جلوگیری از آسیب بیشتر دندانها و تسکین درد فک یا ناراحتی است.

با پزشک خود صحبت کنید تا دریابید که کدام گزینه ممکن است برای شما بهتر باشد.

 

درمانهای دندانپزشکی :

اگر شما یا فرزندتان دچار دندان قروچه هستید، پزشک ممکن است راه هایی برای حفظ یا بهبود دندان های شما پیشنهاد دهد. اگرچه این روشها ممکن است مانع سایش دندانهای شما شود ، اما ممکن است جلوی دندان قروچه را نگیرد:

 

محافظ ها و گارد دهان: اینها به گونه ای طراحی شده اند که دندان ها از هم جدا شوند تا از آسیب های ناشی از چفت شدن و سایش جلوگیری شود. آنها می توانند از مواد سخت آکریلیک یا نرم ساخته شوند و روی دندانهای فوقانی یا تحتانی شما قرار گیرند.

 

اصلاح دندان: در موارد شدید هنگامی که ساییدگی دندان منجر به حساسیت یا عدم توانایی جویدن مناسب شده است ممکن است دندانپزشک شما نیاز به تغییر شکل مجدد سطوح جویدگی دندان های شما داشته یا آسیب ها را ترمیم کند.

 

روشهای دیگر درمان دندان قروچه:

ممکن است یک یا چند مورد از این روشها در از بین بردن دندان قروچه کمک کند:

مدیریت استرس یا اضطراب: اگر دندان های خود را به دلیل استرس به هم می سایید ، ممکن است با یادگیری راهکارهای تقویت آرامش مانند مدیتیشن ، از بروز این مشکل جلوگیری کنید.

 

تغییر رفتار : به محض فهمیدن که دچار دندان قروچه هستید ، ممکن است با تمرین صحیح موقعیت دهان و فک بتوانید رفتار را تغییر دهید. از دندانپزشک خود بخواهید که بهترین وضعیت را برای دهان و فکتان نشان دهد.

 

بیوفیدبک: اگر به سختی عادت خود را تغییر می دهید، ممکن است از بیوفیدبک استفاده کنید، روشی که از روشها و تجهیزات نظارتی استفاده می کند تا به شما می آموزد تا فعالیت عضلات را در فک خود کنترل کنید.

 

داروهای درمان دندان قروچه:

به طور کلی ، داروها برای درمان دندان قروچه بسیار مؤثر نیستند و برای تعیین اثربخشی آنها تحقیقات بیشتری لازم است. نمونه هایی از داروهایی که ممکن است برای دندان قروچه استفاده شوند عبارتند از:

 

شل کننده های عضلانی: در بعضی موارد ، پزشک شما ممکن است قبل از خواب ، برای مدت زمانی کوتاه ، شل کننده عضله را پیشنهاد دهد.

 

بوتاکس: تزریق بوتاکس ، نوعی از سم بوتولینوم ، ممکن است به برخی از افراد مبتلا به دندان قروچه شدید که به درمان های دیگر پاسخ نمی دهند ، کمک کند.

 

داروهای اضطراب یا استرس: پزشک شما ممکن است استفاده کوتاه مدت از داروهای ضد افسردگی یا داروهای ضد اضطراب را برای کمک به شما در مقابله با استرس یا سایر مشکلات عاطفی که ممکن است باعث بروز دردهایی شما شود ، توصیه کند.

 
برچسب ها: دندان ، قروچه ، ناطقان ، درمان ، فک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دندان قروچه ناطقان درمان فک درمان دندان قروچه دندانپزشک شما سایر مشکلات دندان ها پزشک شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۶۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون

داده‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد نشانگر اولیه «مولتیپل اسکلروزیس» یا «ام‌ اس» می‌تواند به پزشکان کمک کند تا بفهمند چه کسی در نهایت طعمه این بیماری «دژنراتیو عصبی» می‌شود.

به گزارش ایسنا، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • چطور جلوی بیرون ریختن آب دهان در خواب را بگیریم؟
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟